Praktische informatie voor verwijzers

De praktijk biedt tijdelijke ondersteuning aan gezinnen, kinderen en volwassenen. Dat kan zijn voor ambulante gezinsbegeleiding. Voor kinderen en jongeren die willen werken aan sociale vaardigheden (positiever zelfbeeld) en/of zelfcontrole (om leren gaan met agressie). Of voor kinderen en jongeren waarvan de ouders in scheiding liggen.

Bij ambulante gezinsbehandeling duurt (afhankelijk van de behoefte) het traject tussen de 3 en 6 maanden. Het einde van het traject sluiten we af met een afrondend gesprek met zowel cliënt als verwijzer. De trajecten en trainingen voor kinderen en jong volwassenen kunnen in groepsvorm of individueel gevolgd worden en bestaan uit ongeveer 10 sessies van 1.15 uur. Gaat het over zelfcontrole en sociale vaardigheden, dan onderhoud ik ook contact met de school. Op deze manier blijft iedereen goed op de hoogte en kan de school 'oefensituaties' helpen creëren. (Kijk voor meer informatie over de verschillende trajecten'voor ouders')

Alleen even meedenken?

Bent u arts of wijkcoach en heeft u een specifieke vraag? Dan kunt u mij altijd bellen. Ook al resulteert het contact niet in een verwijzing, ik denk graag mee!

Bel mij terug